Friday, July 15, 2011

1

  1. setiap tahun,ada game softball antara lab2 kat uni aku nih.setiap lab wajib hantar sekurang2 nya 1 team.
  2. tahun ni softball taikai di buat 9july2011,sama dengan hari bersih 2.0.tapi aku takdelah pakai baju kuning mahupun merah.ahaks!
  3. so,lab aku, 計測情報研究室 (information measurement lab) anto 2 team,keisoku A dengan keisoku B
  4. start pukul 9,tapi almaklum saja lah sekrang kan musim summer,pukul 9 dh macam pukul 12 la panas nya.start pukul 9 tamat sekitar jam 5.
  5. di pendekkan cerita,team B kalah peringkat grouping,tapi team A menang kat final
  6. main pun suka2 jer,so xdela hamper menjulang ke langit ke ape.just dapat arak sekotak 24 tin dengan piala pusingan.
  7. aku arak tak bole minum,so dapat penat jelah dengan sunburn burn burn to the ground.tapi takpelah,penat2 pun berbaloi baloi beb!
  8. otsukaresamadeshita minna!


2 comments:

fair lady said...

dpt sunburn..hahahhaha pakai la fair n lovely...pasti putih melepak

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)